OpslagruimteKantoorruimte
plaatje

Tijdelijke opslag Amsterdam

Hebt u tijdelijke opslag in Amsterdam nodig, maar u bent er nog niet in geslaagd om een goede plek te vinden? Kijk dan even verder op de site van Houter Miniopslag in Wormerveer. Ons bedrijf ligt vlak bij Amsterdam en wij bieden allerlei verschillende ruimtes te huur aan. U kunt zo’n ruimte gebruiken voor tijdelijke opslag nabij Amsterdam. Misschien bent u aan het verhuizen of aan het verbouwen? Of hebt u wat spullen die u tijdelijk ergens wilt opslaan. Voor een tijdelijke opslag nabij Amsterdam, bent u bij ons aan het juiste adres.

Onze tijdelijke opslag nabij Amsterdam kunt u vaak bezoeken

Als u gebruik wilt maken van een tijdelijke opslag nabij Amsterdam, is het van het grootste belang dat u vaak bij uw spullen kunt. Als u onze ruimte kiest voor uw tijdelijke  opslag nabij Amsterdam, kunt u dagelijks bij uw spullen tussen 6 uur in de morgen tot 11 uur ’s avonds. Mocht u dus onverwacht bij uw spullen moeten, dan is dat altijd mogelijk. De ruimte die u gebruikt voor uw tijdelijkeopslag nabij Amsterdam, wordt 24 uur per dag beveiligd en bevindt zich in een verwarmd pand. Er kan dus niks misgaan met uw spullen.

Contact

Als u geinteresseerd bent in ons bedrijf en u overweegt een ruimte voor tijdelijke opslag nabij Amsterdam bij ons te huren, dan kunt u het beste contact met ons opnemen. Een medewerker van ons bedrijf zal dan samen met u bekijken welke ruimte het meest geschikt is voor uw tijdelijke opslag nabij Amsterdam. Het telefoonnummer dat u kunt bellen is 075 – 64 07 086. U kunt ook een mail sturen naar info@houterminiopslag.nl.

Tijdelijke opslag Amsterdam


  
Home - Opslagruimte - Kantoorruimte - Offerte Aanvragen - Ruimtecalculator
Openingstijden

Kantoor
Ma t/m Vr 09:00 - 17:00
Zaterdag 09:00 - 13:00

Opslagruimte
Ma t/m Zo 06:00 - 23:00
 
Aanbod
chekit
 
Contact

Houter miniopslag
Industrieweg 19a
1521 NC
Wormerveer
Telefoon: 075-6407086
Email: info@houterminiopslag.nl