OpslagruimteKantoorruimte
plaatje

Opslagruimte huren Amsterdam

Als u opslagruimte wilt huren in de buurt van Amsterdam, dan doet u er goed aan om deze site goed te bestuderen. Houter Miniopslag biedt u verschillende ruimtes aan. Bij ons kunt u opslagruimtehuren nabij Amsterdam. Als u bijvoorbeeld wat spullen wilt opslaan, omdat u die niet direct nodig heeft, of omdat u er zelf geen plek meer voor heeft, dan kunt u besluiten om een opslagruimte te huren nabij Amsterdam. Bij ons staan uw goederen veilig opgeslagen en kunt u er bij, wanneer u maar wilt.

Veilig een opslagruimte huren nabij Amsterdam

Een opslagruimte huren nabij Amsterdam kan risico’s met zich meebrengen, maar niet bij ons. Het pand waarin de opslagruimtes zich bevinden, wordt 24 uur per dag beveiligd. Ook zorgen wij ervoor dat de opslagruimte die u kunt huren nabij Amsterdam, constant verwarmd wordt. U hoeft zich dus geen zorgen te maken voor vocht dat uw spullen aantast. Opslagruimte huren nabij Amsterdam zorgt ervoor dat u weer wat meer ruimte in uw huis krijgt. Op onze site kunt u vaststellen dat het huren van een ruimte niet duur hoeft te zijn.

Contact

Om vast te stellen welke opslagruimte u wilt huren nabij Amsterdam, kunt u het beste even contact opnemen met ons bedrijf. Wij zijn te bereiken op nummer 075 – 64 07 086 en ons mailadres is info@houterminiopslag.nl. Samen met onze medewerker zult u er in slagen om de opslagruimte te huren nabij Amsterdam die u nodig heeft.


  
Home - Opslagruimte - Kantoorruimte - Offerte Aanvragen - Ruimtecalculator
Openingstijden

Kantoor
Ma t/m Vr 09:00 - 17:00
Zaterdag 09:00 - 13:00

Opslagruimte
Ma t/m Zo 06:00 - 23:00
 
Aanbod
chekit
 
Contact

Houter miniopslag
Industrieweg 19a
1521 NC
Wormerveer
Telefoon: 075-6407086
Email: info@houterminiopslag.nl