OpslagruimteKantoorruimte
plaatje

Opslag winterbanden Amsterdam

Een opslag ruimte voor winterbanden in de buurt van Amsterdam is erg handig als u gebruik maakt van zomer- en winterbanden. Hert gebruik van winterbanden is niet alleen veiliger, maar het is zelfs verplicht in landen waar veel sneeuw valt. Het probleem is dat u altijd met een set banden blijft zitten. Bij Houter Miniopslag in Wormerveer kunt u voor een scherpe prijs ruimte huren voor de opslag van uw winterbanden nabij Amsterdam. Wij zorgen ervoor dat de ruimte voor de opslag van winterbanden nabij Amsterdam verwarmd is, zodat uw banden onder de juiste condities bewaard worden.

In onze opslag voor winterbanden nabij Amsterdam hebben uw banden het goed

Als u uw banden onderbrengt in onze opslag voor winterbanden nabij Amsterdam, kunt u tegen een kleine meerprijs kiezen voor allerlei extra’s. Zo kunnen we, als het tijd is om uw banden in onze opslag voor winterbanden nabij Amsterdam onder te brengen, voor u thuis ophalen en ook weer brengen als u ze weer nodig heeft. Ook kunnen we de banden bij binnenkomst in onze opslag voor winterbanden nabij Amsterdam voor u schoonmaken. Het belangrijkste is dat u veilig op weg kunt, maar geen last heeft van banden die in de weg liggen.

Contact

Het gebruiken van onze opslag voor winterbanden nabij Amsterdam is niet alleen handig, maar ook goedkoop. Als u contact met ons opneemt, kan onze medewerker u precies vertellen wat wij voor u kunnen betekenen. U kunt ons bereiken door te bellen naar het nummer 075 – 64 07 086 of door een mail te sturen naar info@houterminiopslag.nl. Wij ontvangen uw banden graag in onze opslag voor winterbanden nabij Amsterdam.


  
Home - Opslagruimte - Kantoorruimte - Offerte Aanvragen - Ruimtecalculator
Openingstijden

Kantoor
Ma t/m Vr 09:00 - 17:00
Zaterdag 09:00 - 13:00

Opslagruimte
Ma t/m Zo 06:00 - 23:00
 
Aanbod
chekit
 
Contact

Houter miniopslag
Industrieweg 19a
1521 NC
Wormerveer
Telefoon: 075-6407086
Email: info@houterminiopslag.nl