OpslagruimteKantoorruimte
plaatje

Opslag ruimte Beverwijk

Opslagruimte in de buurt van Beverwijk verhuren wij in ons pand in Wormerveer. Ons bedrijf heet Houter Miniopslag en wij zijn gespecialiseerd in het verhuren van ruimtes die u kunt gebruiken voor opslag van allerlei dingen. Hebt u wat spullen over en heeft u er geen plek voor? Denk dan eens aan het huren van een opslagruimte nabij Beverwijk. Ook als u bijvoorbeeld een hobby heeft en u kunt niet alle spullen kwijt, kunt u van een opslagruimte nabij Beverwijk gebruik maken. Kijk verder op onze site en laat u overtuigen.

Uw spullen zijn veilig in onze opslag ruimte nabij Beverwijk

Als u er voor kiest om uw spullen op te slaan in onze opslagruimte nabij Beverwijk, kunnen wij u de veiligheid van uw spullen garanderen. Het pand waarin de opslagruimte nabij Beverwijk zich bevindt, wordt 24 uur per dag beveiligd. Daarnaast is het gebouw verwarmd, dus hoeft u zich geen zorgen te maken over vochtproblemen. Als u spullen in onze opslagruimte nabij Beverwijk heeft liggen, kunt u elke werkdag tussen 6 uur ’s morgens en 11 uur ’s avonds bij uw spullen. U hoeft daar geen afspraak voor te maken.

Contact

Het spreekt voor zich dat wij u graag informatie geven over onze opslagruimte nabij Beverwijk. Als u ons een mailtje stuurt of ons belt, zullen wij aangeven welke opslagruimte nabij Beverwijk het best past bij uw wensen. U kunt ons bereiken door een mail te sturen naar info@houterminiopslag of door te bellen naar 075 – 64 07 086


  
Home - Opslagruimte - Kantoorruimte - Offerte Aanvragen - Ruimtecalculator
Openingstijden

Kantoor
Ma t/m Vr 09:00 - 17:00
Zaterdag 09:00 - 13:00

Opslagruimte
Ma t/m Zo 06:00 - 23:00
 
Aanbod
chekit
 
Contact

Houter miniopslag
Industrieweg 19a
1521 NC
Wormerveer
Telefoon: 075-6407086
Email: info@houterminiopslag.nl