OpslagruimteKantoorruimte
plaatje

Opslag Purmerend

Een ruimte voor opslag in de buurt van Purmerend is iets dat wij u kunnen bieden. Ons bedrijf heet Houter Miniopslag en wij zijn gevestigd in Wormerveer. Als op zoek bent naar een ruimte voor opslag nabij Purmerend, dan hebben wij wat u zoekt. Ons verwarmde gebouw biedt plaats aan ruimtes van verschillende grootte. Als u veel spullen wilt opslaan, kunt u een grote ruimte huren, maar een kleine ruimte is ook mogelijk. U kunt zelf wel een bedenken wat u wilt opslaan, dat hoeven wij niet voor u te doen. We hebben wel de ruimte voor opslag nabij Purmerend voor u.

Opslag nabij Purmerend in ons pand is veilig

Als u ervoor kiest op spullen op te slaan in ons pand, dan kunt u er zeker van zijn dat wij goed op uw goederen letten. De spullen in uw opslag nabij Purmerend worden namelijk 24 uur per dag beveiligd. U kunt zelf bepalen wanneer u uw opslag nabij Purmerend bezoekt, dat wil zeggen, u moet wel overdag komen. Tussen 6 uur ’s ochtends en 11 uur ’s avonds bent u van harte welkom in uw opslag nabij Purmerend. U hoeft van te voren geen afspraak te maken als u langskomt en u hebt zelf toegang tot uw ruimte.

Contact

Om meer te weten te komen over de mogelijkheid tot opslag nabij Purmerend, vragen wij u om contact met ons op te nemen. U kunt bellen naar 075 – 64 07 086 en u kunt het adres info@houterminiopslag.nl gebruiken om een mail te sturen. Samen met onze medewerker kunt u uitzoeken welke opslag nabij Purmerend het meest geschikt is voor uw situatie.


  
Home - Opslagruimte - Kantoorruimte - Offerte Aanvragen - Ruimtecalculator
Openingstijden

Kantoor
Ma t/m Vr 09:00 - 17:00
Zaterdag 09:00 - 13:00

Opslagruimte
Ma t/m Zo 06:00 - 23:00
 
Aanbod
chekit
 
Contact

Houter miniopslag
Industrieweg 19a
1521 NC
Wormerveer
Telefoon: 075-6407086
Email: info@houterminiopslag.nl