OpslagruimteKantoorruimte
plaatje

Opslag omgeving Amsterdam

Voor een ruimte voor opslag in de omgeving Amsterdam moet u in Wormerveer zijn. Daar is het bedrijf Houter Miniopslag gevestigd. Wij verhuren ruimtes die u kunt gebruiken voor opslag in de omgeving van Amsterdam. Door te zorgen voor een permamente beveiliging en door de ruimtes in een verwarmd pand aan te bieden, hoeft u zich geen zorgen te maken over de spullen die u bij ons achterlaat. Wij garanderen u dat de ruimte die u gebruikt voor opslag in de omgeving van Amsterdam zal voeldoen aan uw wensen.

Zoek niet verder naar een ruimte voor opslag in de omgeving Amsterdam

Het maakt niet uit waar u de ruimte voor wilt gebruiken. Als u uw meubels op wilt slaan omdat u wilt verbouwen of u heeft te veel spullen en een te klein huis, u bent van harte welkom in onze opslag in de omgeving van Amsterdam. Omdat onze opslag in de omgeving van Amsterdam ligt, kunt u ons eenvoudig met de auto bereiken. Door gebruik te maken van onze opslag in de omgeving van Amsterdam, kunt u heel eenvoudig beschikken over uw spullen. Elke werkdag tussen 6 en 23 uur kunt u het pand betreden om bij uw spullen te kunnen.

Contact

De medewerkers van Houter Miniopslag kunnen u precies vertellen hoe u kunt profiteren van onze opslag in de omgeving van Amsterdam. Als u ons belt of mailt, zal onze medewerker samen met u bekijken welke ruimte het meest geschikt is voor uw opslag in de omgeving van Amsterdam. U kunt met ons in contact komen door te bellen naar 075 – 64 07 086 of door te mailen naar info@houterminiopslag.nl.


  
Home - Opslagruimte - Kantoorruimte - Offerte Aanvragen - Ruimtecalculator
Openingstijden

Kantoor
Ma t/m Vr 09:00 - 17:00
Zaterdag 09:00 - 13:00

Opslagruimte
Ma t/m Zo 06:00 - 23:00
 
Aanbod
chekit
 
Contact

Houter miniopslag
Industrieweg 19a
1521 NC
Wormerveer
Telefoon: 075-6407086
Email: info@houterminiopslag.nl