OpslagruimteKantoorruimte
plaatje

Opslag Noord-Holland

Voor een ruimte voor opslag in Noord-Holland, kunt u zich het beste wenden tot Houter Miniopslag in Wormerveer. Gelegen tussen Amsterdam en Alkmaar zijn wij goed bereikbaar voor heel veel Noordhollanders. De ruimte die wij verhuren voor opslag in Noord-Holland zal u zeker bevallen. In ons hele pand wordt de temperatuur op een gelijk niveau gehouden door het te verwarmen. Daarnaast maken wij gebruik van een 24 uurs beveiliging, zodat uw spullen nooit in gevaar zullen komen. Mocht u op zoek zijn naar een opslag in Noord-Holland, dan moet u maar even naar deze site kijken. Daar zult u de antwoorden op de meeste van uw vragen vinden.

Een opslag in Noord-Holland komt alijd van pas

Er zijn heel veel redenen te bedenken, waarom u een opslag in Noord-Holland zou kunnen gebruiken. Misschien hebt u veel spullen die u niet meer kwijt kunt, of wilt u de spullen voor uw hobby veilig opslaan. Het maakt ons niet veel uit waarom u spullen wilt opslaan. U hebt er vast een goede reden voor om op zoek te gaan naar een opslag in Noord-Holland. Wij zorgen ervoor dat uw spullen veilig worden opgeslagen. Als u een ruimte bij ons huurt voor opslag in Noord-Holland, dan kunt u op elk moment van de dag bij uw spullen. Tot 11 uur ’s avonds zijn wij open.

Contact

Meer informatie over onze opslag in Noord-Holland kunnen we geven als u ons belt of mailt. U kunt ons bereiken door te bellen naar 075 – 64 07 086 of door te mailen naar info@houterminiopslag.nl. Wij zullen u zo goed mogelijk helpen, zodat u de opslag in Noord-Holland huurt die u nodig heeft.


  
Home - Opslagruimte - Kantoorruimte - Offerte Aanvragen - Ruimtecalculator
Openingstijden

Kantoor
Ma t/m Vr 09:00 - 17:00
Zaterdag 09:00 - 13:00

Opslagruimte
Ma t/m Zo 06:00 - 23:00
 
Aanbod
chekit
 
Contact

Houter miniopslag
Industrieweg 19a
1521 NC
Wormerveer
Telefoon: 075-6407086
Email: info@houterminiopslag.nl