OpslagruimteKantoorruimte
plaatje

Opslag meubelen Amsterdam

Als u op zoek bent naar een ruimte voor opslag van meubelen in de buurt van Amsterdam, dan doet u er goed aan deze site goed te bekijken. Houter Miniopslag in Wormerveer biedt verschillende ruimtes aan die u kunt gebruiken voor de opslag van uw meubelen nabij Amsterdam. Als u bij ons een ruimte huurt, kunt u zelf bepalen wanneer u de spullen erin zet en er weer uithaalt. U hoeft daar geen afspraak voor te maken. Dat is erg handig, vooral als u nog niet weet hoelang de opslag van uw meubelen nabij Amsterdam gaat duren.

U huurt onze opslag voor meubelen nabij Amsterdam per maand

Omdat u de huur van de opslag voor uw meubelen nabij Amsterdam per maand kunt verlengen, is het niet erg dat de verbouwing wat uitloopt of dat u besluit nog wat langer van uw wereldreis te genieten. U bepaalt zelf hoe lang de huur van de opslag voor meubelen nabij Amsterdam gaat duren en u kunt zonder problemen die periode met een maand of met een paar maanden verlengen. De spullen die u in uw opslag voor meubelen nabij Amsterdam hebt gestopt, worden goed beschermd. Daar zorgt de beveiliging voor die ons pand 24 per dag in de gaten houdt.

Contact

Als u geinteresseerd bent in het huren van opslag voor uw meubelen nabij Amsterdam, dan vragen wij u om contact met ons op te nemen. Dat kunt u doen door ons te bellen op nummer 075 – 64 07 086 of door te mailen naar info@houterminiopslag.nl. Samen met u zullen we vaststellen welke ruimte het meest geschikt is voor de opslag van uw meubelen nabij Amsterdam.


  
Home - Opslagruimte - Kantoorruimte - Offerte Aanvragen - Ruimtecalculator
Openingstijden

Kantoor
Ma t/m Vr 09:00 - 17:00
Zaterdag 09:00 - 13:00

Opslagruimte
Ma t/m Zo 06:00 - 23:00
 
Aanbod
chekit
 
Contact

Houter miniopslag
Industrieweg 19a
1521 NC
Wormerveer
Telefoon: 075-6407086
Email: info@houterminiopslag.nl