OpslagruimteKantoorruimte
plaatje

Opslag inboedel Amsterdam

Een ruimte voor de opslag van uw inboedel nabij Amsterdam, vindt u in Wormerveer. Houter Miniopslag biedt u ruimtes te huur aan, die u kunt gebruiken voor de opslag van inboedel nabij Amsterdam. Het kan voorkomen dat het kopen en verkopen van een huis net niet helemaal aansluit, of u wilt eerst nog wat klussen in uw nieuwe huis. In dat geval is het handig als u een ruimte kunt huren die u als opslag voor uw inboedel nabij Amsterdam kunt gebruiken. U bepaalt zelf wanneer u de spullen brengt en kunt ook zelf bepalen wanneer u alles weer ophaalt.

Een veilige ruimte voor de opslag van inboedel nabij Amsterdam

Het spreekt voor zich dat de ruimte die u huurt voor de opslag van inboedel nabij Amsterdam veilig is. Ons pand wordt 24 uur per dag beveiligd. Als u voor een paar jaar naar het buitenland vertrekt, kunt u er ook voor kiezen om bij ons een ruimte te huren voor de opslag van uw inboedel nabij Amsterdam. Als u dan na enkele jaren weer terugkomt, kunt u zonder problemen uw spullen weer uit de opslag halen. Als u bij ons een ruimte voor de opslag van inboedel nabij Amsterdam huurt, kunt u er zeker van zijn dat vocht geen vat krijgt op uw spullen. Ons hele pand wordt verwarmd en wij houden altijd een constante temperatuur aan.

Contact

Een opslag voor uw inboedel nabij Amsterdam huren is eenvoudig te doen. U hoeft alleen maar contact met ons op te nemen door te bellen naar 075 – 64 07 086 of door te mailen naar info@houterminiopslag.nl. Wij verzorgen dan snel de verhuur van een opslag voor uw inboedel nabij Amsterdam.


  
Home - Opslagruimte - Kantoorruimte - Offerte Aanvragen - Ruimtecalculator
Openingstijden

Kantoor
Ma t/m Vr 09:00 - 17:00
Zaterdag 09:00 - 13:00

Opslagruimte
Ma t/m Zo 06:00 - 23:00
 
Aanbod
chekit
 
Contact

Houter miniopslag
Industrieweg 19a
1521 NC
Wormerveer
Telefoon: 075-6407086
Email: info@houterminiopslag.nl