OpslagruimteKantoorruimte
plaatje

Opslag Hoofddorp

Een opslag in de buurt van Hoofddorp kunt u vast goed gebruiken als u meer spullen heeft dan bergruimte. Het komt vaak voor dat mensen naar gelang de jaren steeds meer spullen verzamelen, maar dat het huis niet meegroeit. Als dat bij u ook het geval is, dan heeft u misschien iets aan een opslag nabij Hoofddorp. Houter Miniopslag in Wormerveer verhuurt ruimtes van verschillende grootte, die u kunt gebruiken als opslag plaats voor allerlei spullen. Wilt u bijvoorbeeld wel eens af van die ski’s, of wordt u helemaal gek van kerstspullen, huur dan een opslag nabij Hoofddorp.

Uw spullen in de opslag nabij Hoofddorp lopen geen gevaar

Omdat ons pand 24 uur per dag wordt beveiligd, lopen de spullen in uw opslag nabij Hoofddorp geen gevaar. U kunt uw spullen dus met een goed gevoel bij ons achterlaten. Wij zorgen ervoor dat alle spullen er nog zijn, als u de volgende keer uw opslag nabij Hoofddorp bezoekt. Ook hoeft u zich geen zorgen te maken over vocht en schimmels die uw spullen kunnen aantasten. Het pand waarin uw opslag nabij Hoofddorp zich bevindt, wordt warmgehouden met een verwarming. Vocht krijgt bij ons daarom geen kans.

Contact

Onze website geeft veel informatie over onze opslag nabij Hoofddorp, maar het zou kunnen zijn dat u nog met wat vragen bent blijven zitten. Als u die vragen aan een medewerker van ons voor wil leggen, dan kunt u bellen naar 075 – 64 07 086. U kunt uw vragen over de opslag nabij Hoofddorp ook per mail versturen naar info@houterminiopslag.nl. Wij zullen u dan zo snel mogelijk benaderen om uw vragen te beantwoorden.


  
Home - Opslagruimte - Kantoorruimte - Offerte Aanvragen - Ruimtecalculator
Openingstijden

Kantoor
Ma t/m Vr 09:00 - 17:00
Zaterdag 09:00 - 13:00

Opslagruimte
Ma t/m Zo 06:00 - 23:00
 
Aanbod
chekit
 
Contact

Houter miniopslag
Industrieweg 19a
1521 NC
Wormerveer
Telefoon: 075-6407086
Email: info@houterminiopslag.nl