OpslagruimteKantoorruimte
plaatje

Opslag Haarlem

Een opslag in de buurt van Haarlem geeft u de vrijheid om allerlei spullen op te slaan die niet meer in uw huis passen. Iedereen heeft wel spullen die niet het hele jaar gebruikt worden, maar die wel ergens moeten worden weggezet. Door een opslag nabij Haarlem te huren, heeft u dat probleem niet meer. Bij Houter Miniopslag verhuren we ruimtes die u kunt gebruiken als opslag nabij Haarlem voor alles wat u maar wilt. U kunt de ruimte die u gehuurd heeft de hele dag, tot 11 uur ’s avonds bezoeken om iets te brengen of te halen.

Onze opslag nabij Haarlem geeft u een veilig gevoel

Omdat onze opslag nabij Haarlem 24 uur per dag beveiligd wordt, hoeft u zich geen zorgen te maken over uw spullen. Ze zullen er altijd weer zijn als u de volgende keer terugkomt. Daarnaast wordt het pand waarin uw opslag nabij Haarlem zich bevindt, door middel van verwarming op temperatuur gehouden. Uw goederen kunnen dus niet vochtig worden of beschimmelen. Dit zijn genoeg redenen voor u om een opslag nabij Haarlem bij ons te huren. En u kunt op de site zien dat u het voor de prijs niet hoeft te laten.

Contact

Het is heel goed mogelijk dat u wat meer wilt weten over onze opslag nabij Haarlem, voor u beslist dat u een ruimte gaat huren. U kunt uw vragen over de opslag nabij Haarlem stellen aan één van onze medewerkers, door te bellen naar 075 – 64 07 086 of door een mail te sturen naar info@houterminiopslag.nl


  
Home - Opslagruimte - Kantoorruimte - Offerte Aanvragen - Ruimtecalculator
Openingstijden

Kantoor
Ma t/m Vr 09:00 - 17:00
Zaterdag 09:00 - 13:00

Opslagruimte
Ma t/m Zo 06:00 - 23:00
 
Aanbod
chekit
 
Contact

Houter miniopslag
Industrieweg 19a
1521 NC
Wormerveer
Telefoon: 075-6407086
Email: info@houterminiopslag.nl