OpslagruimteKantoorruimte
plaatje

Opslag Castricum

Als u een opslag in de buurt van Castricum nodig heeft, dan doet u er goed aan om deze site goed te bekijken. Wij verhuren ruimtes die u kunt gebruiken als opslag nabij Castricum. U kunt, natuurlijk wel binnen de gestelde regels, zelf bepalen welke goederen u in de ruimte opslaat. Het kan gaan om spullen die u niet meer in uw huis kwijt kunt, maar bijvoorbeeld ook om handel die u voor kortere tijd ergens moet opslaan. Als u gebruik maakt van onze opslag nabij Castricum, kunt u er zeker van zijn dat uw goederen veilig en droog zijn opgeslagen.

Ook u kunt gebruik maken van de opslag nabij Castricum

Het gebeurt heel vaak dat mensen steeds meer spullen krijgen en dat er een tijd komt dat ze geen plek meer hebben voor al die spullen. Als dat bij u ook zo is, dan kunt een opslag nabij Castricum huren. U bepaalt zelf wanneer u spullen naar uw opslag nabij Castricum brengt of wanneer u spullen wilt ophalen. Overdag bent u tot 11 uur ’s avonds welkom in onze opslag nabij Castricum. Ons pand wordt 24 uur per dag beveiligd, dus u hoeft zich geen zorgen te maken over de veiligheid van uw spullen.

Contact

Als u, na het bekijken van de site, vragen heeft over het huren van opslag nabij Castricum, dan nodigen wij u van harte uit om contact met ons op te nemen. U kunt ons bereiken door te bellen naar 075 – 64 07 086. U kunt ook een mail sturen naar info@houterminiopslag.nl. Onze medewerker zal samen met u vaststellen welke opslag nabij Castricum het best bij uw vraag past.


  
Home - Opslagruimte - Kantoorruimte - Offerte Aanvragen - Ruimtecalculator
Openingstijden

Kantoor
Ma t/m Vr 09:00 - 17:00
Zaterdag 09:00 - 13:00

Opslagruimte
Ma t/m Zo 06:00 - 23:00
 
Aanbod
chekit
 
Contact

Houter miniopslag
Industrieweg 19a
1521 NC
Wormerveer
Telefoon: 075-6407086
Email: info@houterminiopslag.nl