OpslagruimteKantoorruimte
plaatje

Opslag Beverwijk

Een goede opslag nabij Beverwijk kunt u eenvoudig vinden door een kijkje te nemen bij Houter Miniopslag in Wormerveer. Wij verhuren verschillende ruimtes die u kunt gebruiken om uw spullen in op te slaan, die u niet meer thuis kwijt kunt. Het gaat dan vaak om spullen die u niet het hele jaar nodig heeft, maar die wel ergens moeten worden opgeslagen. Door een opslag nabij Beverwijk te huren, zorgt u ervoor dat u wat meer opslag ruimte krijgt, zodat uw schuur niet helemaal vol staat met spullen. Wat ook belangrijk is, is dat uw spullen in de opslag nabij Beverwijk verwarmd staan, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over vocht en schimmels.

U opslag nabij Beverwijk is goed beveiligd

Als u bij ons een opslag nabij Beverwijk huurt, dan garanderen wij u de veiligheid van uw spullen. Ons pand wordt 24 uur per dag beveiligd, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over de goederen die u hebt opgeslagen. Een opslag huren nabij Beverwijk betekent dat u overdag altijd bij uw spullen kunt. Tot 11 uur ’s avonds kunt u goederen halen en brengen. Die vrijheid zorgt ervoor dat u in principe altijd over de spullen in uw opslag nabij Beverwijk kunt beschikken.

Contact

Mocht u geïnteresseerd zijn in het huren van een opslag nabij Beverwijk, dan kan één van onze medewerkers u precies vertellen wat wij voor u kunnen betekenen. U kunt ons te spreken krijgen door te bellen naar 075 – 64 07 086 of door een mail te sturen naar info@houterminiopslag.nl. Samen met u zullen we dan vaststellen welke opslag nabij Beverwijk het beste door u gehuurd kan worden.


  
Home - Opslagruimte - Kantoorruimte - Offerte Aanvragen - Ruimtecalculator
Openingstijden

Kantoor
Ma t/m Vr 09:00 - 17:00
Zaterdag 09:00 - 13:00

Opslagruimte
Ma t/m Zo 06:00 - 23:00
 
Aanbod
chekit
 
Contact

Houter miniopslag
Industrieweg 19a
1521 NC
Wormerveer
Telefoon: 075-6407086
Email: info@houterminiopslag.nl