OpslagruimteKantoorruimte
plaatje

Opslag Amsterdam Noord

Op zoek naar een opslag in de buurt van Amsterdam Noord? Zoek dan niet verder en kijk op deze site wat de mogelijkheden zijn. Houter Miniopslag biedt opslag mogelijkheden nabij Amsterdam Noord aan. U kunt bij ons een kleine ruimte huren voor een paar spullen, maar u kunt ook een grote opslag nabij Amsterdam Noord huren. Omdat wij gebruik maken van een verwarmd pand, zullen uw spullen niet vochtig worden of gaan beschimmelen. Daarnaast wordt ons pand 24 uur per dag beveiligd. Als u spullen heeft die u wilt opslaan, maak dan gebruik van onze ruimtes.

Opslag in de buurt van Amsterdam Noord tegen goede voorwaarden          

Als u gebruikt maakt van onze opslag nabij Amsterdam Noord, dan kunt u op elk moment van de dag bij uw spullen. Zonder afspraak te maken mag u tot 11 uur ’s avonds bij uw opslag nabij Amsterdam Noord om spullen te halen of te brengen. Het is eventueel wel mogelijk om 24 uur per dag bij uw spullen te kunnen, maar daar worden dan aparte afspraken over gemaakt. Dus hebt u goederen, maar heeft u geen plek om ze op te slaan, huur dan een opslag nabij Amsterdam Noord.

Contact

Op deze site vindt u alle informatie die belangrijk is als u een opslag nabij Amsterdam Noord wilt huren. Het is natuurlijk mogelijk dat u ons nog wat vragen wilt stellen, voor u overgaat tot de huur van een opslag nabij Amsterdam Noord. In dat geval kunt u contact met ons opnemen door te bellen naar 075 – 64 07 086 of door een mail te sturen naar info@houterminiopslag.nl.


  
Home - Opslagruimte - Kantoorruimte - Offerte Aanvragen - Ruimtecalculator
Openingstijden

Kantoor
Ma t/m Vr 09:00 - 17:00
Zaterdag 09:00 - 13:00

Opslagruimte
Ma t/m Zo 06:00 - 23:00
 
Aanbod
chekit
 
Contact

Houter miniopslag
Industrieweg 19a
1521 NC
Wormerveer
Telefoon: 075-6407086
Email: info@houterminiopslag.nl