OpslagruimteKantoorruimte
plaatje

Opslag Alkmaar

Een ruimte voor opslag in de buurt van Alkmaar vindt u in Wormerveer bij Houter Miniopslag. Wij verhuren ruimtes die u kunt gebruiken voor opslag nabij Alkmaar. Indien u spullen heeft die u niet meer kwijt kunt, dan zou u er aan kunnen denken om bij ons een ruimte te huren. Op deze site kunt u zien welke mogelijkheden er zijn en welke kosten wij daarvoor in rekening brengen. In deze opslag nabij Alkmaar zijn uw spullen veilig en worden ze droog gehouden door een verwarming. Op elke moment van de dag, tot 11 uur ’s avonds, kunt u spullen brengen of halen.

Spullen voor de opslag nabij Alkmaar kunt u bij Houter Miniopslag kwijt

Spullen die u in de opslag nabij Alkmaar wilt onderbrengen, kunnen spullen zijn die u niet het hele jaar hoeft te gebruiken. Er bestaat ook een mogelijkheid dat u wat kleiner bent gaan wonen en dat u wat spullen in de opslag nabij Alkmaar wilt plaatsen. De reden die u hebt om op zoek te gaan naar een opslag nabij Alkmaar is eigenlijk niet belangrijk. Wij kunnen u de ruimte bieden en u kunt uw spullen in die ruimte onderbrengen.

Contact

De mederwerkers van ons bedrijf kunnen u uitleggen welke mogelijkheden er zijn op het gebied van opslag nabij Alkmaar. U kunt één van onze medewerkers te spreken krijgen door te bellen naar 075 – 64 07 086. Een mail met vragen over onze opslag nabij Alkmaar kunt u sturen naar info@houterminioplsag.nl. We doen ons best om uw mail zo snel mogelijk te beantwoorden.


  
Home - Opslagruimte - Kantoorruimte - Offerte Aanvragen - Ruimtecalculator
Openingstijden

Kantoor
Ma t/m Vr 09:00 - 17:00
Zaterdag 09:00 - 13:00

Opslagruimte
Ma t/m Zo 06:00 - 23:00
 
Aanbod
chekit
 
Contact

Houter miniopslag
Industrieweg 19a
1521 NC
Wormerveer
Telefoon: 075-6407086
Email: info@houterminiopslag.nl