OpslagruimteKantoorruimte
plaatje

Mini opslag Heiloo

De mini opslag in de buurt van Heiloo zal u zeker aanspreken. Voor een zeer scherpe prijs bieden wij ruimtes aan die u helemaal zelf kunt beheren. U kunt de spullen die in de mini opslag nabij Heiloo hebt opgeslagen op elk moment van de dag ophalen, zonder daarvoor een afspraak te maken. Indien u ook ’s nachts de mogelijkheid wilt hebben om uw spullen uit de mini opslag naij Heiloo te halen, dan is dat mogelijk. Daar moeten dan wel een aantal afspraken over worden gemaakt. De goederen die u bij Houter Miniopslag opslaat, worden 24 uur per dag beveiligd.

Spullen die u niet elke dag gebruikt, kunt u opslaan in uw mini opslag nabij Heiloo

Ook u hebt spullen die u niet elke dag nodig heeft, maar die u zeker niet kwijt wilt. De skispullen van uw gezin bijvoorbeeld, of de tuinset die u in de zomer gebruikt. Deze spullen kunt u allemaal eenvoudig opslaan in onze mini opslag nabij Heiloo. Vlak voor u de spullen weer nodig heeft, rijdt u naar Wormerveer en haalt de spullen uit uw mini opslag nabij Heiloo. Dat kan op elk moment van de dag, wanneer u het uitkomt. Bij binnenkomst zult u merken dat de spullen in uw mini opslag nabij Heiloo helemaal droog en in orde zijn.

Contact

Om u goed van dienst te zijn, willen we graag eventuele vragen die u hebt over de mini opslag nabij Heiloo beantwoorden. U kunt met ons in contact komen door te bellen naar 075 – 64 07 086. Het is ook mogelijk om een mail met uw vragen over de mini opslag nabij Heiloo te sturen naar info@houterminiopslag.nl. Wij zullen uw vragen dan zo snel mogelijk beantwoorden.


  
Home - Opslagruimte - Kantoorruimte - Offerte Aanvragen - Ruimtecalculator
Openingstijden

Kantoor
Ma t/m Vr 09:00 - 17:00
Zaterdag 09:00 - 13:00

Opslagruimte
Ma t/m Zo 06:00 - 23:00
 
Aanbod
chekit
 
Contact

Houter miniopslag
Industrieweg 19a
1521 NC
Wormerveer
Telefoon: 075-6407086
Email: info@houterminiopslag.nl