OpslagruimteKantoorruimte
plaatje

Mini opslag Beverwijk

Een mini opslag in de buurtvan Beverwijk geeft u de mogelijkheid om allerlei spullen die u thuis niet kwijt kunt, op te slaan. Bij Houter Miniopslag in Wormerveer bieden wij u de mogelijkheid op een mini opslag nabij Beverwijk te huren. Alle goederen die u thuis niet kunt opbergen, brengt u naar uw mini opslag vlakbij Beverwijk en als u iets nodig heeft, komt u het gewoon halen. U kunt van 6 uur ’s ochtends tot 11 uur ’s avonds bij uw spullen. Rede genoeg om direct over te gaan tot het huren van opslagruimte.

Goederen slaat u droog en veilig op in uw eigen mini opslag nabij Beverwijk

Misschien hebt u spullen die u niet het hele jaar gebruikt, of heeft u even wat extra opslagruimte nodig. Het huren van een mini opslag nabij Beverwijk kan dan een uitkomst zijn.De mini opslag nabij Beverwijk van ons bedrijf wordt 24 uur per dag beveiligd. Daarnaast zorgen we voor een goed en stabiel klimaat in de mini opslag bij Beverwijk, zodat uw goederen geen gevaar lopen. Wij garanderen u een veilige opslag van uw goederen.

Contact

Onze site is duidelijk over wat wij aanbieden. Toch kan het voorkomen dat u ons een vraag wilt stellen over onze mini opslag bij Beverwijk. U kunt ons dan bellen door te kiezen voor het nummer 075 – 64 07 086. Uiteraard kunt u ook een mait sturen naar info@houterminiopslag.nl Wij zullen u bijstaan in het vinden van de juiste mini opslag nabij Beverwijk.


  
Home - Opslagruimte - Kantoorruimte - Offerte Aanvragen - Ruimtecalculator
Openingstijden

Kantoor
Ma t/m Vr 09:00 - 17:00
Zaterdag 09:00 - 13:00

Opslagruimte
Ma t/m Zo 06:00 - 23:00
 
Aanbod
chekit
 
Contact

Houter miniopslag
Industrieweg 19a
1521 NC
Wormerveer
Telefoon: 075-6407086
Email: info@houterminiopslag.nl