OpslagruimteKantoorruimte
plaatje

Kantoorruimte Zaandam

Een kantoorruimte in de buurt van Zaandam vindt u heel eenvoudig door op deze site te kijken. Houter Miniopslag verhuurt kantoorruimte nabij Zaandam voor een zeer scherpe prijs. De kantoren ligt op nog geen 15 kilometer van Zaandam en is heel goed te bereiken met de auto. Bent u op zoek naar een tijdelijk kantoor vanwege capaciteitsproblemen, of zoekt u kantoorruimte nabij Zaandam voor een nieuw bedrijf? Onze kantoorruimte is overal geschikt voor en kan, als u dat wenst, per maand gehuurd worden.

Een nette en goedkope kantoorruimte nabij Zaandam

Onze kantoorruimte nabij Zaandam is heel netjes afgewerkt. Er ligt vloerbedekking op de vloer en de kantoren zijn voorzien van airconditioning. U zult uw klanten in een mooie omgeving kunnen ontvangen. U betaalt niet de hoofdprijs voor onze kantoorruimte nabij Zaandam, maar u kunt wel profiteren van een goed kantoor. De oppervlakten van de kantoren variëren van 24 vierkante meter tot 125 vierkante meter. De oppervalkte die u zoekt, zit er altijd bij. Een nette, goedkope kantoorruimte nabij Zaandam vindt u in Wormerveer. Kijk op de site en reageer direct.

Contact

Er zijn veel aanbieders van kantoorruimte in de buurt van Zaandam, maar de meeste kantoren staan al langer leeg en bieden u niet de uitstraling die u wenst voor uw bedrijf. Onze kantoorruimte nabij Zaandam ziet er wel prima verzorgd uit. Als u een kantoor wilt huren of als u nog wat meer informatie wilt, kun u gerust contact met ons opnemen. U kunt ons bereiken door te bellen naar 075 – 64 07 086 of door een mail te sturen naar info@houterminiopslag.nl.


  
Home - Opslagruimte - Kantoorruimte - Offerte Aanvragen - Ruimtecalculator
Openingstijden

Kantoor
Ma t/m Vr 09:00 - 17:00
Zaterdag 09:00 - 13:00

Opslagruimte
Ma t/m Zo 06:00 - 23:00
 
Aanbod
chekit
 
Contact

Houter miniopslag
Industrieweg 19a
1521 NC
Wormerveer
Telefoon: 075-6407086
Email: info@houterminiopslag.nl