OpslagruimteKantoorruimte
plaatje

Kantoorruimte Purmerend

Bent u op zoek naar kantoorruimte in de buurt van Purmerend? Dan doet u er goed aan om deze site goed te bekijken. Houter Miniopslag biedt kantoorruimtes van verschillende grootte aan in Wormerveer, tegen zeer scherpe prijzen. Een goede kantoorruimte bij Purmerend is best lastig te vinden, zeker als de u er een normale prijs voor wilt betalen. Vanuit Wormerveer bent u zo in Purmerend. Onze kantoorruimtes zijn allemaal voorzien van vloerbedekking en airconditioning. U kunt er zo in. Voor kantoorruimte bij Puremerend bent u bij Houter Miniopslag aan het juiste adres.

Kantoorruimte bij Purmerend biedt u flexibiliteit

Mocht u tijdelijk kantoorruimte bij Purmerend nodig hebben, dan doet het u vast goed als u weet dat onze kantoren per maand gehuurd kunnen worden. Naast het kantoor kunt u gebruik maken van de vergaderkamer en de keuken. Dat zit allemaal bij de prijs inbegrepen. Als u net een bedrijfje bent gestart en u heeft een mooie kantoorruimte bij Purmerend nodig, dan is dit een niet te missen kans. Door voorzieningen in het gebouw zijn zeer goed, precies wat u van een kantoorruimte nabij Purmerend kunt verwachten. Bekijk de site en bel ons vandaag nog o

Contact

Wanneer u kantoorruimte in Purmerend en omgeving wilt huren, dan bent u bij ons van harte welkom. Wij bieden u een aanzienlijke flexibiliteit wanneer het gaat om het huren van kantoorruimte in de regio Purmerend en dit brengt voor u veel voordelen met zich mee. Wij vertellen u hier uiteraard graag meer over. U kunt vrijblijvend bellen naar 075 – 64 07 086 of mailen naar info@houterminiopslag.nl.


  
Home - Opslagruimte - Kantoorruimte - Offerte Aanvragen - Ruimtecalculator
Openingstijden

Kantoor
Ma t/m Vr 09:00 - 17:00
Zaterdag 09:00 - 13:00

Opslagruimte
Ma t/m Zo 06:00 - 23:00
 
Aanbod
chekit
 
Contact

Houter miniopslag
Industrieweg 19a
1521 NC
Wormerveer
Telefoon: 075-6407086
Email: info@houterminiopslag.nl