OpslagruimteKantoorruimte
plaatje

Opslag Wormerveer

Als u een opslag ruimte in Wormerveer zoekt, dan kunnen wij u een ruimte om de hoek aanbieden. Houter Miniopslag is gevestigd op het industrieterrein van Wormerveer. Wij bieden allerlei verschillende ruimtes te huur aan die u kunt gebruiken voor opslag in Wormerveer. Het is erga handig om een extra ruimte te hebben, bijvoorbeeld voor spullen die u maar een deel van het jaar kunt gebruiken of spullen voor een hobby die anders in de weg staan. Kijk eens verder op onze site en stel vast dat een ruimte voor opslag in Wormerveer helemaal niet duur hoeft te zijn.

Een ruimte voor opslag in Wormerveer is handig en veilig

Het hebben van een ruimte voor opslag in Wormerveer is voor u erg handig. Uw spullen liggen letterlijk om de hoek en u kunt er op elk uur van de werkdag bij. Wij zijn geopend van 6 uur in de morgen tot ’s avonds 11 uur. Daarnaast liggen uw spullen ook veilig in de opslag in Wormerveer. Ons pand wordt 24 uur per dag beveiligd, zodat we ervoor kunnen zorgen dat niemand er met uw spullen vandoor gaat. Het pand waarin de ruimtes voor opslag in Wormerveer zijn ondergebracht is goed verwarmd. U hoeft zich dus geen zorgen te maken over vocht en schimmels.

Contact

Onze medewerkers kunnen u alles vertellen over de mogelijkheden van opslag in Wormerveer. Door ons te bellen of te mailen, kunt u alles te weten komen over onze diensten. Samen met onze medewerker, kunt u de ruimte voor opslag in Wormerveerzoeken die het best bij uw wensen past. U kunt contact met ons leggen door te bellen naar 075 – 64 07 086 of door te mailen naar info@houterminiopslag.nl.


  
Home - Opslagruimte - Kantoorruimte - Offerte Aanvragen - Ruimtecalculator
Openingstijden

Kantoor
Ma t/m Vr 09:00 - 17:00
Zaterdag 09:00 - 13:00

Opslagruimte
Ma t/m Zo 06:00 - 23:00
 
Aanbod
chekit
 
Contact

Houter miniopslag
Industrieweg 19a
1521 NC
Wormerveer
Telefoon: 075-6407086
Email: info@houterminiopslag.nl